Анкета

Откъде научихте за нас?Резултати

За Zona


ZONA Пловдив

За ZONA for Home

Адресът на мебелите.

Повече за нас и предлаганите услуги

ZONA for Home Пловдив се намира в "Мебелна къща" в ж.к. Тракия на бул. Асеновградско шосе №1. Работното време е от 09:00 до 21:00 часа.

Магазинът в Пловдив е с изложбена площ от 2300 кв. метра. Сравнително малката площ на новооткрития магазин не позволява да бъде изложен целия асортимент от мебели, предлагани от веригата ZONA for Home. За да бъдат компенсирани нашите клиенти в Пловдив и региона, до края на годината всяка стока над 999 лв., която се намира в изложбения център в София или в нашия интернет сайт ще бъде транспортирана безплатно до Пловдив.

Асортимента се освежава с нови колекции всеки сезон. Обхванати са всички стилове и модни тенденции, за всеки бюджет. Освен от български производители мебелите и аксесоарите за дома в ZONA идват от Италия, Испания, Франция, Полша, Германия, Сърбия, Македония, Румъния,Турция и Китай. Веригата лансира на български пазар нови световни марки на полски, македонски,румънски и български производители.

Обслужването от първия до последния етап се управлява от единна вътрешна информационна система, която осигурява непрекъсната връзка между отделните звена - обслужване на клиенти, продажби, доставки, склад, счетоводство и финансови анализи.

Проектът ZONA for Home е реализиран изцяло с български капитал.

Мебелите за различните зони на дома

I етаж дневни, мека мебел, матраци
II етаж Спални и детски комплекти

 

Допълнителните услуги за клиентите на ZONA for Home, които не са включени в цената на мебелите са транспорт, разнос и монтаж.

ТРАНСПОРТ

транспортДоставката на мебели се извършва в предварително уговорен ден,
съгласуван между клиента и отдел логистика

 

  • Транспортът в рамките на град Пловдив е 10 лв.
  • Транспортът извън град Пловдив e по 2.00 лв. на километър.

МОНТАЖ

монтажЗа стандартна корпусна мебел за покупки на стойност над 1000 лв. се заплаща монтаж в размер на 8 %. За кухни и нестандартни поръчки на стойност над 1000 лв. - 10 %, а за покупки на стойност до 500 лв. се заплаща труд в размер на 80 (петдесет)лева. За покупки на стойност от 501 до 1000 лв. се заплаща труд в размер на 100 лв. За готови кухненски комплекти се заплащат 80 лв. без значение от цената на продукта.

ГАРАНЦИЯ

гаранцияГаранцията се поема от ЗОНА ДОМ в рамките на законовия срок и започва да тече от деня на подписване на приемно- предавателния протокол. ЗОНА ДОМ не носи отговорност при загубена гаранционна карта /договор за покупка/, при опит за ремонт от неоторизирано лице, както и при повреди, причинени от неправилна експлоатация. Гаранция за извършен монтаж на мебели се поема от ЗОНА ДОМ само ако монтажът е извършен от негови представители.

 

 

 


Разпродажба

МАТРАК 90/200 ХАВАЙ

МАТРАК 90/200 ХАВАЙ

ЦЕНАТА Е ЗА РАЗМЕР 90/ ...
ТВ ШКАФ HB-B37

ТВ ШКАФ HB-B37

ТВ ШКАФ С ЧЕКМЕДЖЕТА.
МАТРАК 144/200 ЕГЕЯ

МАТРАК 144/200 ЕГЕЯ

ЦЕНАТА Е ЗА РАЗМЕР 144/ ...

Най-продавани

ТОПЕР 90/200/5 ВИСКО ЕЛАСТИК

ТОПЕР 90/200/5 ВИСКО ЕЛАСТИК

ПРАКТИЧНО ДОПЪЛНЕНИЕ ЗА ...
ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛ 3003M

ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛ 3003M

ПРЕДЛАГА СЕ В ДВА ЦВЯТА ...
ХОЛНА МАСА PROJEKT 1

ХОЛНА МАСА PROJEKT 1

МАСАТА Е В ЦВЯТ СОНОМА.

Нови продукти

ТАБУРЕТКА НОВА

ТАБУРЕТКА НОВА

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОРЪЧКА В ...
БАР СТОЛ T-4007

БАР СТОЛ T-4007

НАЛИЧЕН САМО В ЦВЯТ ВЕН ...
ДИВАН ДВОЙКА С МЕХАНИЗЪМ РИОС

ДИВАН ДВОЙКА С МЕХАНИЗЪМ РИОС

ДИВАН 2-КА С МЕХАНИЗЪМ ...
Магазин ZONA FOR HOME си запазва правото на промени на съдържанието и цените на артикулите. Цените са актуални за магазина в София.
created by web design by Noavis.com